31. EVROPSKÉ GASSHUKU POPRVÉ V ČESKÉ REPUBLICE

Letos se poprvé v historii uskuteční Evropské Gasshuku IOGKF v České republice, jehož pořádání se ujala Česká asociace Okinawan Goju Ryu Karate Do. Každý rok se Evropské Gasshuku koná v jiné zemi a letos proběhne přímo v našem hlavním městě. 31. Evropské Gasshuku v Praze se uskuteční v termínu 24. 07. – 28. 07. 2017 a registrace na tuto jedinečnou událost již byla spuštěna.  

Evropské Gasshuku je významná akce, na kterou se sjedou karatisté z celého světa. Celý týdenní seminář je rozdělen do jednotlivých tréninkových dní, kdy cvičí karatisté všech stupňů při společné rozcvičce a následně jsou rozděleni do skupin dle dosaženého technického stupně. Jednotlivé semináře vedou vždy zkušení instruktoři IOGKF. Účast na 31. Evropském Gasshuku v Praze již potvrdili Sensei Tetsuji Nakamura, Sensei Bakkies Laubscher, Sensei Ernie Molyneux, Sensei Henrik Larssen a mnoho dalších senior instruktorů IOGKF.

Pro více informací, jakož i pro registraci využijte prosím webové stránky vytvořené přímo pro 31. Evropské Gasshuku v Praze.  

Všichni jsou vřele vítáni při této jedinečné možnosti zacvičit si s karatisty z celého světa, a to v pohodlí domovské krajiny.

 

Antei Dojo Brno